Wanneer kleding een tastbare herinnering wordt.

Een memory knuffel, deken of kussen herinnert je aan een speciaal persoon of periode in je leven. De knuffel, deken en kussen zijn speciaal en uniek, gemaakt uit kleding van een dierbaar persoon of die speciale periode.

Voor welke reden kan je een herinneringsknuffel, herinneringsdeken of herinneringskussen laten maken?
Bijvoorbeeld na het overlijden van een geliefd persoon, voor een geboorte, ter herinnering van de eerste maanden van je kindje, voor iemand die naar het buitenland vertrekt, …

Om deze unieke stukken te maken, kunnen kledingstukken en/of dekens gebruikt worden van een overleden dierbare of sterrenkindje, rompertjes en pyjama’s van de eerste maanden van uw kindje, communiekleding, je trouwkleed of kleding die je herinnert aan een periode in je leven, ….

De memory knuffel, memory deken en/of memory kussen wordt volledig in overleg met u gemaakt. Zo bespreken we samen welke kledingstukken en welke details je graag terug ziet.

De memory knuffel:
* +/- 50cm groot
* Er is een zakje voorzien in de rug om assen, een knuffelsteen, juweel, … in te steken
* Er is de mogelijkheid om een naam, datum, hartje, … op de voetjes te borduren
* Details worden zoveel mogelijk verwerkt in de knuffel

De memory knuffel geeft je kracht, steun en een glimlach.

Memory deken:
De memory deken van 140 x 200 cm bestaat uit 3 lagen:
– lapjes van kleding
– een vulling
– fleece aan de achterkant

In de lapjes komen de details van de kleding terug zoals: zakken, knopen, prints, … Die details en de kleding maken de deken heel herkenbaar.

Zorgvuldig worden alle lapjes aan elkaar gestikt tot een unieke deken. Hier zit heel veel liefde en tijd in, ook mijn naaimachine en strijkijzer maken overuren.

Met deze memory deken / herinneringsdeken / troostdeken heb jij een uniek pronkstuk waar je nog jarenlang van kan genieten en aan al die mooie herinneringen kan terug denken.

Memory kussen:
De memory kussen is 40 x 40 cm bestaat uit:
– lapjes van kleding
– een vulling

Ook hier komen de details van de kleding terug.

Hoe ga ik te werk?
Je komt langs tijdens de openingsuren of je maakt een afspraak*. Je bezorgt me kleding waaruit een mooie combinatie gemaakt kan worden. Voorzie liever teveel dan te weinig kleding, het overschot wordt uiteraard terug bezorgt.

Mocht u iets anders willen? Laat het vooral weten!

Wist je dat je ook een herinnering aan je huisdier kan laten maken, bv een kussenhoes van zijn favoriete deken.

Prijs knuffel, deken en kussen:
* memory knuffel: 120€
* memory deken: 150€/m²
* memory kussen: 69,50€

* Kleding en/of memory knuffel, deken of kussen kan ook verstuurd worden via de post. Verzendingskosten zijn voor de klant.